Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το adventure game Minds Beneath Us για PC (trailer)

Ένα νέο adventure game με τίτλο Minds Beneath Us βρίσκεται υπό ανάπτυξη για PC. Πρόκειται για ένα παιχνίδι της ταϊβανέζικης Bearbone Studio, σύμφωνα με την οποία θα έχει πλούσια ιστορία με χαρακτηριστικά sci-fi thriller. Ο κόσμος του μοιάζει με φουτουριστική πόλη της Ασίας όπου η κοινωνία έχει μετατραπεί σε αυτοματοποιημένους ανθρώπους, με τον ήρωα του παιχνιδιού να βρίσκει τον εαυτό του παγιδευμένο σε ένα σώμα στο οποίο δεν ανήκει.

Οι παίκτες θα έχουν επιλογές για τον τρόπο με τον οποίο θα συνεχίζουν οι διάλογοι, θα μπορούν να διαμορφώσουν διαφορετικών τύπων σχέσεις με χαρακτήρες καθώς εξερευνούν τον σχεδιασμένο στο χέρι animated κόσμο του τίτλου. Θα κυκλοφορήσει για PC μέσω Steam, όμως προς το παρόν δεν γνωρίζουμε το πότε.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*